Ανακοινώσεις

Καλωσορίσατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Καλώσορίσατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Καλωσορίσατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα tomaxouli.gr. Η κατασκευή του έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται πλέον στην διάθεσή σας.

Το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, θα ενημερώνεται καθημερινά προκειμένου να σας δώσει την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημά μας, αλλά και πολλά άλλα μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων, συνεργατών μας. Πολλά από αυτά θα βρίσκονται καθημερινά σε έκπτωση, περιόδους εκπτώσεων, ειδικών προσφορών αλλά και για τους συχνούς μας πελάτες ειδικά κουπόνια ανταμοιβής.

Λίγη υπομονή, προκειμένου το προσωπικό του καταστήματός μας να αναρτήσει σταδιακά όλη αυτήν την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας!

Με πιστοποιητικά ασφαλείας και λογισμικά προστασίας, ξενοιάστε και κάνετε άφοβα τις αγορές σας. Διαλέξτε ανάμεσα στον τρόπο πληρωμής ή αποστολής που επιθυμείτε ή ακόμα επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να βρούμε την πιο σωστή λύση για την παραγγελία σας. Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε δεχόμαστε παραγγελίες ακόμα και τηλεφωνικά.

Να ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό την εταιρεία WEBGRECO για την υπέροχη δουλειά που έκανε τόσο στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και στην ενέργειες έκανε μέσο της ίδιας αλλά και των συνεργατών της, προκειμένου η εταιρεία μας να καθοδηγηθεί σωστά και να λάβει την κάθε δυνατή υποστήριξη τεχνικά αλλά και χρηματοδοτικά.

Πέραν από τις λειτουργίες του καταστήματος, ο ιστόχωρός μας διαθέτει και ένα μενού ενημέρωσης, όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα, ανακοινώσεις και προσφορές μας.

Φυσικά σε ότι αφορά τα νέα και τις προσφορές του καταστήματός μας, να σας θυμίσουμε ότι και η κοινωνική δικτύωση μας όπως facebook, twitter, instagram, google και youtube είναι στην διάθεσή σας.

Επίσης όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας θα μπορείτε να τις βρίσκετε και στο Lesvos.Pro, τoν Επαγγελματικό οδηγό της Λέσβου.

Καλή περιήγηση!